"En dödad är tragedi, tusentals döda är statistik."

Hej världen!
Ja nu sitter men här och enu en dag har gått. kanske är det bra kanske är det dåligt? men den som lever får se.
Min dag började med att jag o wiktor käka rostade mackor med massa ost o marmelad :D mumms sendan blev det och dra vidare till stan för att jag skulle till min äckel tandläkare :( väl inne i stan ska ja gå till han men då är jävlen inte där o ja har åkt in helt i onödan grrr xD
Blev att strosa runt lite på stan med emma ,wiktor ,putte and jag :D
Efter några timmar i stan sökte jag min färd mot vekhyttan:)
Avslutade min kväll hemma hos lilla håka :) mkr trevlit kväll tack håkis!!!!

motala / bowling :)

Söndag:  Jups nu sitten man här efter att sovit hos magnus o va hemma vid 1 o somnade på soffan med en bra film :) Min helig har varit helt toppen hoppa absolut på fler sådana!! Snart kommer väll min kära broder wiktor o glor film o fular sej med mej känner att ja behöver lite anna o wiktor stund :) Tack kära broder att ja har dej wiktor u are the king :P

Lördag:   Idag var jag lite sliten o var gött o få sova ut:) Då syrran på miner mej om att jag lovat att följa med henne till marieberg så det vara bara o hoppa in i duchen o frächa till sej o köra oss ditt. uj va mkt folk det var inna på marieberg nästan lite cellskräk xD Men tur var ju all jag hängde med ditt för inne på mariebern inhandlade jag mej lite kläderpå rean:) 1 tröja o midebälte från gina som allt gick på 150 kr 3 tröjer på carlings för 290:) ett par baggyjeans på cubus för 400 o 3 trosor där för 30kr: Jag är väldigt nöjd över min investering. På kvällen följde jag med Magnus in till stan för att bowla med hans kunsin o polare. Synd bara för mej att jag hade skrutit hela vägen ditt att ja var bra men förlora stort där inne :/  Sedan drog vi vidare till mm baren o satt där ett tag. Efter det blev det Mitt andra hem men den var itne så vidare bra så magnus o jag drog till fjöget och tog de lung för att sedan sova.Tack för en trevlg kväll ett stor puss på den ;)

Fredag :  Jag och lisa vaknar kl halv 1 på morgonen inte allt för frächa xD Blev att käka frulle o sedan dra på lite ärenden som vi hade :)  kl 3 släpte jag av lisa hemme i viby och jag fortsate min hämfärd mot my home!! Där jag ducha käka fixa o drog vidare till fjugesta och träfffa M och kollade på film gött o sega dena dagen kände jag :) Fredagen vart helt great!!!

Torsdag:  IDag drog jag iväg i den söta lilla röda bilen hem till lisa :) Där fixade vi klädder o drog vidare till hallsbergo o hämtade upp jennie o sen till pillan där vi gjorde oss klara för kvällen :)  kl halv 8 kom mate o någon mer fillur och hämtade upp oss. Så vidare mot bergman för att sen dra på en förfest i åsbro. Där va malin o company efter att stresat till förfesten i en trång bil han vi bara vara där i ca 40 min. Då vi sedan knatade vidare till bussen för att komma med till motala. Resan ditt gick kanon bra i ca 40 min tills hela bussen vart pissnödigt de var hämskt alla kämpade av kramp för att hålla sej o bussjäveln va seg o stanade inte på ass länge när när pausen kom rusade ca 50 pissnödiga passagerare ut  ur bussen o alla stte sej på en parkering o gjorde sej fria från besväret. När alla va klara o vi skulle in i bussen ser man jenny längst bak som sutit o vaktat plateserna fast att hon var kissnödig  stackarn då var de hennnes tur o pinas enda vägen till motala :( Kvällen va greate :) Jag var med magnus hela kvällen o snacka o dansade mkt trvligt. Kvällen var ung o klockan gick oerhört fort dena kvällen. På vägen hem hoppade vi på hallsbergsbussen där vi träffade tim och hans polare som va lite spec :S kl var vell runt tre när vi kom fram till halsberg då tims mamma körde oss till brändåsen o vi skulle köpa mat :) då min magen vart sug på mej o ja huger tag i lisa o vi springer o ja hurklar mej på toan o drar till bilen . Tack tims polare att du köpte mej en moss meny :) lisa o jag var nog hemma runt 4 kanske o somnade vid ca 5 omg vilken kväll tack draling att ja har dej :)


Release me!

I am the wildness locked in a case
I am a growing force you caped in place
I am a tree reaching for the sun, please don't hold me down
Please don't hold me down

I am a rolling way without the motion
A glace of water longing for the ocean
I am an ? flower breaking free, but you keep stopping me
Release me, release me

I am the rain that's coming down on you, that you ? with a roof
I am the fire burning desperately, but you controlling me
Release me, release me

God jul og Godt nyttår

Jaha då var dena julafton snart över,jag vet inte vad ja tycker skönt lr sorligt för att ja inte fått någon julkänsla.
tack mamma o pappa ja alla för mina fina packet:) tack släckten mina kussiner o alla som var här de var myss med er :)
God jul på er alla :)

I morgon drar ja o lisa med massa people till motala and partar gärnet :) fan va najz lisa min ängel.

Bingolotto och julskinka

TJosan i trosan kom nyss hem från familjen nyström:)
haft en mkt trevligt kväll med adde o hans familje o släkt som kom. Vi har spelat bingo lotto men som vanligt har ja inte tur i spel lr i kärlek så vart inte mkt till vins för mej. Var mkt när bingo flera gånger men när skjuter ingen hare och sen ska man ju komma fram om man vinner med o de är ju typ 1 chans på miljonen , men trevligt var de iallafall ;D
språka lite med lisa i tele förut blir att dra till motala på torsdag o festa:) kommer vara helt slut på heligen vet ej om man orkar gå ut men de ska man vell klara av :P sen blir de nyåts firande o de styrs med lisa o co:) ska förbi emmz en stund o varberga o hälsa henne en riktigt gott nytt år de är bara ett måste innan man ska upp på stan igen för att sedan fira dör o senare dra på annan fest:) men de är ju långt kvar tills dess som tur är.
Js nu sitter man här 2 min i 12 o snart är de jul. fasen va tiden har gått fort ja har inte fått någon julkänsla än:/ hade de ett litet tag då all snö läg kvar på marken men den fick man inte njuta av länge :/ funderar påa tt dar o slå in alla mina paket har inte gjort de än sent ute med allt i år käns de som :/ måste bli ändringe med allt o alla rutiner tills nästa år. Blir att komma på lite nyårs löften i veckan tror :)
nu ska ja hoppa i säng o sova är dö trött.

puss på alla ( lisa du är en toppen tjej:)

p.s nu är de jul :) <3

GODMORGON INTE SOVIT EN BLUND

Bläää vaknade av att solens strålar smekte mina ögonlock.
trött o seg knallar jag i väg till toaletter, då ja måste snyga mej o överaskas av en fontän av blod från näsan,
jag grips av panik o springer skräkslaget ner till köket o ropar på mamma som snabbt river av papper. Panik som ja har tryker jag de hårt mot näsan o hoppas på att överleva. Då pappa säger va fränt de rinner mellan fingrarna nästan som i en action film gahhh mer panik haha o på råga på allt säger han sväljer du för mkt blo kommer du att spy upp de:S
Ingen bra start på dena dagen.
Blir att ta de lungt idag skjusa emma en snabbis på stan, sendan dra till adde i kvälle o spela bingo o ´mummsa godis:)

gahhh

Ja är så himla fest sugen styra fest i veckan gått folk?<3

Änglar i skuggor

Idag har jag nog saknat som mäst att få krama någon hålla nåns stor händer som ja kan få va lilten i.Men om mina drömar blir sana är en gåta.


Gårdagenskväll vart att spendera i mr addes soffat med film o godig :) Himmlans va myss de var att få titta på alla galma polen bilderna sen vi var små:) huj vad tiden går fort nästan lite förfort.

Idagen idag blir att dra till fröva i o myssa med morfar damm va tiden gått fort den mormor gått bort :/  käns så konstigt att inte säga att vi ska åka till mormor och morfar utan bara morfar de käns inte helt ok :(

nohop nu ska ja dra ut o kolla efter lite sköna skivor att ha i bilen :)

"Kärleken är vårt livs största glädje och vårt livs största sorg."



KAN ALLT SLUTA GÅ  I MOT MEJ JAG VILL HA TRYGGHET INTE MASSA KÅTA FYLLE RAGG!!!!!

"Det är mänskligt att tänka vist och handla dåraktigt."

Vilken Lördag säger jag bara.
Började med att jag vaknade o va jävligt seg o kände mej på piss humör :/
Vilket ledde till att när jag o D skrev på msn vart allt bara cp och bråk som vanligt. Den ena tog i värre en den andra o till stur sa vi nog båda saker som vi igentligen inte velat sagt. om allt ens va sant de vi sa om varandra :/ ja överdrev nog om saker bara för att inte känna mej sårad o inte vissa den svaga sidan av mej . men som sagt "ATT FELA ÄR MÄNSKLIGT MEN ATT FÖRLÅTA ÄR GUDOMLIGT"  får se om ja o D reder ut de men ser itne ur som de just nu så lägger allt på is tills all illska från oss båda har lagt sej.
KVÄLLEN: På kvällen drog jag o hämtade min lilla lisa ,då våran bilfärd var mot hallsberg. Där var vi sugna på att festa så vi fixade oss o skulle i väg till kumla med matte,adde och jenny:) Dock vart jag chaufören dena kvällen så vart inte drica för min del. Ja vill nog på står att mattes bil inte var den lättaste jag kört oo nej de va någon turbo o den pusste mm :P men fram kom  vi i alla fall. Festen i kumla sög ,så vi drog vidare till hällabrottet men där hade dom barn på festen o alla skulle dra ås vi drog vidare till stan. Så de va bara att sätta ditt ett leedne på läpparna som chauför. Ja tror de tog 40 min till stam för alla skulle pissa o de skulle tankas mm. väll inne  i stan åkte vi till mässan o då drog matte o jaha what ja körde hans bil inte kul att han drog:/ ja sen skulle adde dra helt plötsligt :S och kvar i bilen med massa andra farliga volvo raggare satt vi där på parkeringen pissnödiga o hungriga. När kl ha 2 o inga biljävlar var kvar o matte o adde dragit beslöt vi oss för att dra o käka !:D Brändåsen är bäst tack lisa för maten:)
Med korta drag det bästa med hela dagen var korven på macken o sova haha fy fan vilken kväll.

puss på jenny o lisa som fick mitt humör hålla ett litet leednde

xD



Blir att träffa my pimp i kväll :)

You haven't changed Stand in the light,I need to see you,uncover my eyes.

Ja tycker att du är så jävla falsk!! Fan du har ljugit för mej rakt  upp i ansiktet jag vill fan aldrig mer att du hör av dej till mej inte ens tittar åt mitt håll.Fuck it . Du kan sitta där med ditt falska tryne o omringas av söta blondiner. Gahhh ja blir bara så lack att du ensa stunden säger saken o gör tvärt i mot. Allt såra nu ja får fjuttupp på allt.

Fan behöver nån nu som jag kan få känna mej liten i någons armar.
 
men jag vill inte låta för deppig så ja hälsar ett stort puss på alla mina kära vänner :)


Jag dricker glögg med balkongdörren öppen inatt



Jahua mej vilken dag det har varit idag. Det börjarde kanon bra var med wiktor (min,hjälte,min vän ,mitt allt)
Syrran tog ur sin hårförlägning idag jag tycker det vart jätte vackert på henne synd att hon inte vart nöjd :(
....Livet vad är de allt är så blä ja verkligen ett stort fucking BLÄ på allt jag orkar inte. Man försöker vara alla till lags men när jag förengång skull gör vad jag själv vill ja då bli  folk små sura :/ fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan
åååhhh jag ska verkligen bara gå o som nu o bora näsan ner i kudden o ta ett stort andetag och somna. urch ja orkar inte ens tänka på min morgon dag vad ska ja göra då? ja följa med wiktor till emma på glögg party ? åka o träffa lisa ? höra av mej till adde? allt villj jag men vet inte om jag orkar ska nog bara ligga henne hella dagen o fetta framför tv:n o spela lite mario cart.
Nej nu alla bittra jävlar ska jag dra o sova kan ni sitta där och torr runka för er själva.

p.s saknar dej mormor<3

OO ja är så iskall säger alla hahah men heelll yee boy I like it !

Idag vaknade jag upp brevid wiktor :) Dock inte lika trevligt att han mossat mej in i hörnet hela natten men jag gillar dej endå vännen min :) sen gled vi i väg till goa o emma klippte sej:) o jag gjorde massa tabbar i dag i trafiken xD
sitter ni vid datan o tala me mr Iknow everything haha ska dra o väg till håkan and the gang sen. hade gärnma följt me min lisa ut i kväll men kunde inte :/ jaja nu ska man hoppa in i duchen o frächa till sej för här ska dricas glögg i kväll :)

vi är inga juppis med fetta ciggarer, vi är yvriga pojkar med förstora grittarer

ahh damp har vaknade i natt av att något skikade ett sent fucken onödigt sms :S kunde inte somna om så vart inte mkt sömn i dena aktiva kropp :/    woho nu idag är de skolavslutning inte allt för kul att gå på men men.Blir vell att ta bilen inte orkar inte sitta på bussen + att ja då kommer för sent ( hmm inte bra ). Efter allt tjonkalonkandes i kyskan ska jag o Alina fika på stan :) puss på det va myssigt. Sen ska ja vara med min ypperaktiva broder wiktor o förhoppningsvis nörda lite framför tv :) Hör senare kära blogg nu ska ja äta det ja älskar mäst chokladbollar :)


And we all lose our charms in the end

Idag gjorde jag min sista dag på praktiken jag vart på i 1 månad.
Det har  varit helt ok lite jobbigt på mornarna då de inte ågr allt för bra buss förbindelse till mej o ja kommit sent men har ingen lyst att sitta på bussen kl 5 så ja kan leva med att dom blir lite sura ;(
Så jävlar gött att sluta skolan i morgon:) Att få sova o vila ut sej de är typ va jag behöver. fast jag vet dock redan nu att de kommer bli mer festande än att vila haha.
Snart ska man dra i väg till örebro i sitta på klubben ett tag o sälja massa fika o godis o träffa lite dykar polare :)
Himmlas sugen på att dra ut i kväll o festa lite någon som är på? :D
Annars är man jävligt trött sen heligen o kan va gött o få somna o vakna utvilad i morgon.
För då ska ja träffa Alana o fika med henne : ) har saknat dej bruden,
 
Nu ska jag dra o fika på chokladbollar o glögg  seee u:) 




The French were bred to die for love
They delight in fighting duels
But I prefer a man who lives
And gives expensive jewels
A kiss on the hand may be quite continental
But diamonds are a girl's best friend

Jag vill suga liv ur din halspulsåder.

Talade nyss med mr w-sson i tele hmm de slurat fan alltid ibråk vad ska man göra :/ Kanske skita i allt vi  är endå bara sura. O så klagar  på hur min polare råkar kolla på dej i matsalen fattar inte men what ever.

Idag tog jag den röda söta lilla bilen in till stan för att gå på min inte allt förroliga iv-val.Men idag var de himla myss alla tjejer låg o kollar på Tomten är far till alla barn  inlingade i varsin filt :)
Weee ja fick vg i slut betyg på aerobicen käns efter som att jag vartit borta endel efgre min mormors bortgång "damm I miss u !
Efter det åkte jag o syrran o handlade lite julklappar till våra päron mkt bra nu är allt klart !

Och nu sittar man här som ett lost jävla fuck fejs och vet intge om något längre ja är så trött på de mästa käns de som. Jag vill inte vara hemma o inte göra något men jag vill endå sluta skolan hmm kneppigt allt det där.

Förövrigt vill jag bara tacka wiktor att han står ut med mej även fast jag står o skriker mej hes av all ilska mot han så blir han inte sur. Jag vill önskar dej all lycka i framtiden / din vän annis <3


Don't go wasting your emotion Lay all your love on me.

Jaha nu sitter man här fast men skulle ha varit på jobbet.
Kunde fan inte sova i natt vaknade flera gånger av jävla pms ont :/ kanske inte så kul o veta mej kände att jag behövde får  lite med känsle xD
Jag har ju iallafall iv-val som jag måste åka in på bara för att få tala betyg. Käns ganska världelöst då jag vet att jag redan klarat kursen. Snart är det lov fan va gött men bli o plugga massa för mej :/ men de är skönare o göra de några få timmar om dagen bara så de funkar nog.
Ne om jag känner min mage rätt nu så vore de trevligt med knäckemaka o kaviiar på ( SMARIGT ) :)

Hej hop gummisnoppppppp
uppdaterar mer senare :)


21:28

Ja nu sitter man här  framför datan igen pgr av man inte kan sova:/
 Kom o tänka på ifredags då vi var på krogen :)
Jag ska gå fram till baren för att beställa en öl då kommer de fram en kvinna till mej o talar
hon verkar trevlig o vi köper oss en varsin öl o hon frågar om hon får bjuda på en cigg i rök rumet o jag tackar jag o följer med. inne i rökrumet står vi o talar och hon verkar trevligt. Hon berttar lite om sej själv att hon är 34 år och bor i varberga tyckte ja hon sa, och att hon hade ett barn men det var hos sin pappa dena heligen.Efter att rökt klart o drukigt upp våran öl är vi på väg ut åt varsina håll då hon erbjuder mej en drink. Ja visst tänkte jag o följde med henne då när ja fått drinken börjar hon erbjuda mej sovplats hos henne o att jag ska med på efter fest hon henne. Hon säger med att jag är vacker och jag inser snabbt att dena kvinnan på 34 år raggar på mej o jag innan jag vet ordet av de försöker hon pussa mej :S jag säger då att jag måste gå på toa lämnar min drink och rusar iväg till wiktor och omnfamnar han o visskar i mitt öra att han måste rädda mej från dena damen. Senad knallar vi ifrån stället hahah vilken kväll


Emo fingrar och bitchbild

Idagen börjarde dock inte som den bästa,åkte till fjugesta för att hinna med bussen missade den :/
Fick köra endå vägen in till örebro. Sedan vidare till posten där ja skulle hämta ut mitt körkort som kommit:) Glad som jag vart i kön vart det min tur att komma fram. Dock inte så glad när jag fick se flickan på bilden o insåg snabbt att de var jag haha att man blir dålig på pass o id-kortvet alla men jag har aldirg sätt så bitchit ut så på deta kort xD
Med körkortet i plånboken körde jag vidare till bygget, där jag mötes av glada miner:)
Men det första ja gjorde va o trappma i massa lim  o färg suck!!!!Sedan var det dags att riva upp lite tappeter och duktig som man var råkade man skära fel de första man gjorde :/
Som jag fått som vana på byggen när ja ska tappetsera har jag mej ett rakblad o munen o ett mellan tummen o pekfingret men idag skulle ja inte ha gjort de för jag skar mej på både tungan och pekfingret :( Det var absolut inte de skönaste jag gjort klant man är!
Annars har dagen varit bra, men man ska vell inte säga förmycker dagen är ju somsagt inte slut än.
Snart ska ja o pappi fixa betalningen till studentkryssningen då ja min lisa ,wiktor och johnny ska på med mkt annat galet folk :)



Det var inte bättre förr men det ska bli bättre framöver

tummen ner på allt käns de som allt är fel allt blir jag arg på!!!!
Tur i allafall att man vaknade upp brevid världens bästa fjantis wiktor i morse :)
Nu blir det o sitta vid datan o ta de lungt, för snart ska ja bruma i väg till adde :)
Tur att man har mina vänner som alltid fins där o som alltid dyker upp på rätt tidpunkt o rätt ställe:)


Fredag, öl =ångest dämpande.

Fredagen vart det utgång med dom bästa:)
Lisa,wiktor,matte mm massa roligt folk var de :) Själv klart stötte man på sara :) hon dyker lisom upp lisa var som helst :P
Började med förfest på mm då vi svept några öl innan. Inne på mm är pilli o lisa smidiga o råkar dränka min byxom i öl hmm xD Där in flyggandes kommer emmz <3 guld va full o gald hon vart gött :) haha
senare drog vi vidare till stället helt ok där lite dåligt med folk i början. men ju senare klockan blev ju mer folk rullade det in:)  ett stort tack o puss o kram på dena kvällen :)


RIP SIXTEN


...

I can still recall
Our last summer
I still see it all
Walks along the Seine
Laughing in the rain
Our last summer
Memories that remain


Fan ta allt!!
Sluta ljug!!!

Änglar i snö.

Idag vart det en hemma dag. Kännde mej inte allt förfrisk i halsen i morsen.
SIxten är dålig:/ han har legat stilla hela dagen o man ser på han hur han närmar sej sina
sista timmar i livet :( synd den kisse katten han inte ens bli 4 ¨månader.
Kollade nyss på madagaskar 2 helt ok tkr jag :)
Kvällen blir det att ta de lungt förga syrrans hår o kolla på en bra film.

Längtar så tills i mön :)
Att först få käka jul-bord med firman :D
Och att senar får träffa lisa o wiktor puss på det.
Självklart har man saknat josse som man ska få återse i mön :)

puss o kram


Hej du !

Jag tror inte att ja behöver skriva något namn för att du ska veta att de är dej jag menar.
Förlåt för mitt betende det har inte varit helt ok, men som sagt det är alltid två när två bråkar.
De ä har varit välldigt mycket för mej en period min mormor har gått bort och hon stod mej väldigt nära.
Jag har inte behandlat dej rätt för de stödet du gav mej va otroligt värdefullt men jag tog lixom aldrig riktigt hand om dej :/
Jag hoppas och tror att du ska veta att de som fans i början va mkt fint.
Men som allt ser ut nu o pgr av allt bråk. Hoppas jag nu att vi kan börja med att vara vänner.
För en bra vänskap är grunden till allt annat.

Tack för allt <3

:)

Woho idag klarade ja körkortet!!!!!!!
Känns så himmla bra stolt över mej själv :)

Kryssnig!!!!!!

sssssss

Tjolahopp gummisnopp hihi :P

Wee ja ska dra på kryssning med mina babes:D DAMMMM ja är så glad.
Den 16 maj seglar båten ut på östersjön och vi ska dansa hela natten lång med en iskall öl i handen:)
De bli nu en fyra bäddarshytt jag ,lisa,wiktor o niklas :D fast alla vet ju redan att ja o lisa kommer
hitta en annan sov plats hahah 

Förövrigt har dagen varit helt ok har målat tak i 8 timmar så ja är vell lite halv seg i nacke o axlar
men men what a man gona do what a man gona do :p
Dagen började vel inte så jävla bra är så trött på en viss person just nu som håller på mr ***** !!!!!!!
men ja orkar inte bry mej länge ja lever mitt liv nu. Med mitt gang är de singel fore the whin.
jag menar hur ska ja kuna festa o ge gärner när ja har kille hihi..

Dammm Lisa jag saknar dej, behöver dej ses på fredag då vi ska festa. Så då kommer ja o rövar bort dej :P





Wiktor jag saknar dej!


If I would tell you
How much you mean to me
I think you wouldn't understand it
so I wait, I wait
Until this day comes
When you will understand me

Timglas

Dagen idag har vartit helt myss
Har lixom gjort det jag känner att jag är bäst på att glida runt i
trasiga raggsockor o myssklädder 
Marina kom förbi en sväng i dag & vi gav oss ut i skogen o red himmlan va trevligt.
Dock inte lika trevligt när vi vi kom hem, då min kära bror kört ner med fyrhjulingen i lera.
Och ja o mammi drock upp den, jag vart helt ner rappad av lera hmm inte kul.
Annars ett stort puss på dagen :)






En liten hälsning till min underbara vän wicktor:I could travel to the rainbows end, but never find a better friend.

Jag sitter ensam här och undrar var vi hamnar här näst

Jag vet inte vad ja ska skriva.
Jag vet nog inte ens hur jag ska uttrycka med skratta gråta skrika?
Sen blir ja så jävla lack på att folk ska va sura på saker som hände dagen innan
o orkar gå i va sur. men inte är de jag som mår dåligt över de.





Tur adde att jag har dej. Du är helt great för mej!
Kvällen blir att tilbringa med adde och käka chipps o se en myssig film:)


Damn boy you look great!!!!!!

Dagen idag har vart som alla dagar allt rullar på o själv står man kvar som ett stort fån och
inte fattar vad som händer. Jag vet inte alls vad jag vill alla säger i mot sig själva.
Vart tog allt det där vackra och underbara som jag kände va tryggt, vart är allt det där trygga?
Det enda som käns tryggt är vardagsrutinerna upp kl 05:00 hoppa i  bygg klädderna käka åka med
6 bussen, för att sedan ställa mej på min vankliga position med penseln i handen och målarfärgsburker på täckpappen
som stilla smeker golvet.
vad vill jag vad vill du vad vill vi?
hur ska vi göra med ditt mitt lr vårat? liv.


p.s wiktor du är bäst:)

RSS 2.0