Skamset lycklig ?!!

Beskriver mig själv med tre ord som passar bra in på mig nu : Gravid, Svullen och Kär<3 Helt galet vad mycket vätska kroppen kan samla på sig. Jag behöver verkligen inte vara rädd för att bli uttorkad.. o min kropp har så mycket vätska i sig att det skulle räka till en hel by i Afrika känns det som. Jag har alltid fått fina kommentarer om att jag har vackra händer. Men nu ser det mer ut som om jag gör reklam för Dennis hot dogs korvar.....Inte så glamit... Jag måste vara världens lyckligaste tjej. Jag har världens underbaraste sambo som jag väntar barn med<3 Har garanterat fått den bästa bonus dottern man kan få. Hon förgyller verkligen våra dagar dom helgerna hon är här. Hon är redan stolt stora syster och går och klappar magen och ser till att lille bror har det bra där inne i magen. Mina vänner är förövrigt helt underbar skulle inte kunna tänka mig en liv utan dessa fina människor. Min mor och far är helt underbara ,två unika människor som jag avgudar . Gud har för övrigt gett mig dom finaste syskonen man kan önska sig. Dom har allt och lite där till:D Och snart är jag mamma!!!! Längtar massa!!! Jag kan nog utse mig som världens lyckligaste ;)

Black Betty

Ram Jam `Black Betty` spelas på högsta volym här hemma.Tröttnar aldrig på denna underbara låt!!! Går inte i vecka 33 idag.. Tiden går så fort, tänk snart är det jul :D Jag hoppas min bebis kommer innan jul så ja får mysa med bebis framför granen. Men en annan del av mig vill att beben kommer i januari.. hmm kluven mamma.. För övrigt älskar ja att läsa gravid bloggar, de skulle ja kunna göra hela dagarna långa. Är förövrigt otroligt uttråkad om dagarna. Att gå hemma suger verkligen !! Om jag endå kunde ha bebis här hade de vart en annan sak. Men nu är det bara jag och radion här hemma. Jag hade gärna jobbat länge om jag kunnat, men med fötter och fogar som inte vill som jag vill så blir det att vara hemma. Jag känner att ja är för dålig för att jobba men för frisk att va hemma... Nu tar ja mitt pick och pack och drar och till landet och myser lite :)

Vätska.

Idag har jag och Elin gjort hela Marieberg. Först vart det Ikea där in handlade ja två jul mattor, en får pläd till barnvagnen och lite ljus.
Sedan drog vi och käka på Marieberg. Vad man är hungrig när man är gravid ;/ fynda två fina kuddar till soffan och en kräm till magen . Dock svullnade hela ja upp så det fick bli en fika så ja fick sitta ner lite.
Jag är otroligt nöjd med mina köp idag;D

Nu ska ja Sjunka ner i soffan en stund :)


1800 g.

Idag har vi vart och kikat på den lilla i magen. Då vi igår var hos barnmorskan och hon tyckte att han växt lite för lite den senaste tiden. Så hon bokade in oss på ett ultraljud på usö idag för att kontrollera att allt såg bra ut. Allt såg helt normalt ut han låg bra på kurvan. Han väger nu hela 1800 g. Det var nog bara barnmorskan och hennes måttband som inte kom överens i måndags :) Idag hämtade jag ut lillens overall på Lindex. Ååå den är så liten och fin, vart även ett par små strumpor till den lille :) Sedan efter m-berg vart det fika hos Marika. Hon hade bakat en underbart god saffranskaka :) Nu ska ja villa lite innan det är dags att hämta gubben och åka och stor handla . <3

Sju sorters kakor.

Idag ska vi fira Pär. Hans alla mostrar och mamma kommer och fikar med oss. Och dom gillar fika , så blir att ta fram mina bak kunskaper idag;)



Så här en tredagar senares uppdatering.

I onsdags gick jag och la mig utan att min älskade var hemma. Pär körde After work med jobbet och jag en skön hemma spa kväll. Det känns dock inte alls lika bra när han inte finns undersamma tak som mig när man ska sova. Som tur var det bara några enstaka timmars sömn jag behövde genomlida själv innan min älskade Pär kom in dundrandes genom dörren. Igår fyllde Pellebellepäronskrutt år. Det firades med att våra familjer kom över på kvällsmat. Det är alltid lika mysigt att få laga mat till många och sen hur alla samlas runt bordet och avnjuter en god middag. Efter en kanon kväll avslutade jag det med ett rykande hett bad :) Idag måste jag bege mig in till Marieberg och lämna in min mobil. Den ville inte vara med längre så den bestämde sig för att dö igår. Dumma dumma mobil att göra så ! Men nu blir det att starta en tvätt maskin och få den här dagen att rulla igång :)

Vatten!

Å jag önskar att jag var ett badkar. Då Skulle ja fylla upp mig själv med massa iskallt härligt vatten.
Jag saknar att kunna dra i mig en hel litet på en gång utan att må illa efteråt.
I stället får man ta ett litet glas i taget och dricka upp. Det är som att läska sig skälv. Och resultatet blir ju självklart att man blir mer och mer törstig.
När bebisen kommer blir det att fira med massa vatten :)


Monday Morning

Ny vecka nya tag!! Helige har vart helt underbar. I fredags kom lilla A hit . Då bjöds de på både dans och sång uppvisningar. Lördagen åkte jag ut till mina kära Mor och Far och lunchade. Fick även med mig massa bebis lakan till sängen och små kläder som bror hade när han var lite. Dom är så små och söta att man knappt vågar ta på dom ,eller lägga dom i tvätten. På eftermiddagen kom Kalle förbi på en fika. Efter att ha fikat i timmar rullade syrran förbi med tacos. Lördags kvällen slutade alltså med taco mys med Syster och familjen :) Söndag! Underbara söndagar. Dom känns så där heliga, som att luften är friskare på Söndagar. Denna dag spenderades i gamla stan med familj och svärmor. Den årliga höst marknaden var igång och jag kände mig som ett litet barn ,från en Astrid Lindgren film. Summan av kardemumman så kan vi slutligen säga att min helige har vart helt fel fri :)

Brummmm!!

Ja då har redan halv oktober gått. tiden bara rusar i väg. Vilket jag tycker är helt underbar för då är det snart dags för bebis :) Har gått in i vecka 31 nu. Bebisen blir allt starkare och starkare vilket resulterar till att jag bli allt tröttare och tröttare. I slutet av denna månad drar jag och familjen ner till Ullared :D helt underbart jag ska shoppa massa bebis kläder mm. Nu ska vi göra ett ryck att fixa lite här hemma sen blir det Stadsparken med Edit och familjen :)

Frukost!

Nu ska jag gå upp och äta allt gott ja hittat i köket ;)


Natt macka

Underbara natt macka du räddar mig verkligen genom mina nätter. Att vakna vrål hungrig är otroligt jobbigt . Men det botas lätt med en kaviar macka. Dock resulterar det i oroligt dålig morgon andedräkt.
Jag måste bunkra upp med kuddar för att vid ca halv 4 varige natt slutat min rygg att vara kompis med mig.
Så villan blir mest på förmiddagen.

Ska försöka sova nu <3


Matematiker??

Jag som hatar matte har helt plötsligt blivit en matematiker. Jag räknar dagligen i plus och minus. Jag kan för all del i världen inte förstå att min lärare inte ville ge mig godkänt i matte. Jag räknar ju hur bra som helst nu.
Jag använder kära plus och minus hela tiden. En ny dag = ett plus längre i dagar gånget i graviditeten = en dag minus till beräknad födsel <3
Jag har börjat med att sätta upp milstolpar i vardagen , för att kunna bocka av och känna att tiden går lite fortare.
Tack plus och minus jag har börjat gilla er igen <3


Matematiker???


Vecka 30.

Tiden ,dagarna ,veckorna och månaderna bara springer i väg. Bara 10 veckor kvar tills vår älskade son är redo att titta ut till världen. Massa som ska hinna göras innan. Vårt sovrum måste tapetseras om, bebis sängen ska målas om, vi måste hitta ett skötbord och handla massa mer gosiga kläder till dig. I vi två kalendrar en bebis och en jul. Underbar jag älskar redan båda. Helgen har bara rusat iväg. Vi har haft en hemma fixar helg. Pär håller på och fixar sitt Lekrum / grov entré. Själv har jag städat och bakat. Idag har jag bakat saffranskaka och kokostoppar. Verkar som att blogg appen ;/ det suger ju så jag gillar att blogga i sängen på kvällarna. Får hoppas dom fixar den i veckan. Kan även pass på att tipsa er att den 4 November är det Eldkväll vid Karlslund. Går inte att beskriva hur underbart vackert det är med flera 1000 marschaller som lyser upp älven och alla eld konster det är. Det är ett måste och se. Nu ska jag ta ut Kakan ur ugnen och mumsa lite :) <3

Fångad av en stormvind...

Igår var det äntligen Sannamarken. Så jag har längtat efter den.
Men vilken besvikelse;/. Värdet var inte på våran sida och när klockan redan var tre så började folket att packa ihop .
Sannamarken får i år bara 4 av 10 poäng.
Men vi åkte inte ditt helt i onödan. Med oss hem fick vi ; fyra olika goda korvar en god ost att göra paj på och så köpte vi raggsockor och vantar. Och själv kart vart den en påse brända mandlar och nougat.


Kvällen avslutades hemma hos Anders ,Mira och lilla Frank. Indianerna gjorde inte sitt bästa i från sig igår. Får hoppas dom gör betydligt mycket bättre i från sig i dag.

Nu ska jag äta marknads nougat i sängen i njuta av att bebis sparkar ;)


Bulle i ugnen.

Idag har vi haft en riktig slappar söndag. Älskling gjorde ett ryck och satte upp lite hyllor i källaren och stor rensade under trappen.

Själv har jag testat rollen som "bullmamma". Tre plåtar med kanelbullar och två plåtar drömmar vart dagens resultat i köket.
Mitt betyg på bullarna är en 7 av 10. Testade ett nytt recept och det var inte det godaste bullreceptet jag prövat.

Det blev även en tripp i mot Fjugesta idag och hälsa på familjen. Vi fick med oss en hushållsassistent från 1953. Det är oturligt stor och charmig och det skriker 50 talet om den ;)

Nu ska jag luta mig tillbaka i soffan och njuta av bebisens sparkar ;)

<3


En lördag i oktober.

Så rullar vi in i underbara oktober månad. Då Hösten gör sig lite mer påmind . På tisdag är det äntligen Sannamarken. Det är något speciellt med höst marknader, när alla går runt i varma stickade tröjor och är lite små röda om näsan, och hur man "bunkrar " upp inför vintern. I år ska jag köpa raggsockor till hela familjen. Jag skall även hålla ögonen öppna i fall jag hittar lite varma mössor och vantar inför vintern.


Igår var vi hemma hos Anders , Mira och lilla Frank. Dock är han inte så liten längre han växer fort den underbara ungen ;) Pär och Anders tapetserade om det sista på övervåningen . Medan jag och Mira fikade i köket och pratade bebisar . Längtan efter våra bebis blir ju inte direkt mindre när man umgås med andras.
Underbara unge snart får vi se dig och pussa på dig.

Vi gjorde också höstens sista grillning igår. Kocken bjöd på hemma gjorda hamburgare.

Kvällen avslutades hemma hos Marie och Torbjörn. Perfekt av slut på kvällen enligt mig.

Men nu är det söndag och nya äventyr står på spel uppdaterar i kväll ;)


RSS 2.0