drickyuogurt o kaviarmacka:)

kl snart 7 o jag ska åka i väg till bussen :(
Inte alls sugen på skolan idag vet att ja kommer att stå o tappetsera hela dagen mupp på allt.
ska sluta tidigare idag ska till wm-media men vågar inte ta ledigt från skolan. vet inte vad ja ska ha för söt liten
bortförklaring för att få¨gå. tänkte säga att jag ska iväg o lämna plasma tror de blir en bra utsäkt!
Får med reda på idag om ja får byta frilufsaktivitet:) ja vill åka till storstenshöjden hoppas ja får annars blir ja puttig på allt.
ja ja en sak itaget nu lilla anna. först ska du gå bort från datan o sedan fixa dej de sista o försöka massa sej iväg till skolan suck jaha lika bra o dra nu då pöööööööössssss

Fetttttisdagen.

yess jag har vart duktig o käkat en semla idag även fast ja inte är super förtjust i dom skolan serverar oss:S men en tradition är alltid en tradition!!
då var måndagen av klarad. Jag var mycket duktig fixade p-piller bra anna:)
o nu är tisdagen snart av klarad den med. fast den han ju iochför sej inte vart helt bra:(
är på risberska o sitter på toan o har kissat då ja inser shiet var är pappret :S
hur ja löste dena obehagliga sittuation behåller jag nog för mej själv.
nu ska ja kolla på tv o ta de fint :)




p.s knutteplutt ja har inte ditt g lösen


Måndag den 23.

Hej kära läsare.
tack ni som läser min blogg det är uppskattat :)
idag vaknade jag upp brevid tim. o vi sov vell inte så mycket i natt.
vi kronglade ja hade ont i ryggen väckte han han knuffades o ja tog allt täcke så
shiet vi var vell ganska trötta i morse. Tim va inte på de bästa humöret men de blev vell bettre.
jag har vart duktig idag och åkt till barnmorskan o ficksat p-piller nu riktigt bra anna.
spänande o se hur som funkar. bara o testa och om inte dom funkar får jag vell fixa mej nya.
Känner att dena dagen förblir att ligga framför tv:n o kolla på prison break, och för att senare mot kvällen ta mej
en ordentlig lång promenad.
Min vecka ser ut att bli ganska seg :/
M- fixa p-piller
T-skolan och iv-valet slutar kl 6 :(
O- skola sen till wm-media på anställnings interjuv.
T- skolan o plugga
F-skola o eventuellt ett matte prov:)
av slutar fredagkvällen med att vara med min saknade vän adde gud va bra.
kan inte bli bättre avslutning på dena vecka:)
men nu är de bara måndag suck!! 

What a man gonna do what a man gonna do.

4a veckors måleri:)

Yess nu har ja 4a veckor måleri.
jag som duktig o planerat har bestämt att måla nästa vecka inne på skolan.
vecka 10 blir att vara med per o jossef o måla trevligt.
senare vecka 11-12 ska ja vara på en färghandel kul. jag vill verkligen lära mej att blanda färg mm.
men nu är de bara söndag och jag har inte så mycket jag behövertänka på idag känner jag:) jag ska åka till timy o bllir vell att slagga där:) men föst ska ja vara duktig o städa halva huset åt päronen. bra anna :)
ne här blir de inte mycket sädat när ja sitter fraför datan nu ska ja gå o fixa pööss hej

Sympatibockar och pimla.

Igår gick jag ut med lisa o mick kvällen vart sådär. Käns som att den inte behövsskriva om.

IDAG!!!  Idag åkte hela lafamilja till fröva där vi hälsa på morbror stig o eila. även morfar var med:) vi pimplade ett tag sen vart vi kalla och gick in o käkade morfars goda soppa det var den godaste soppan jag käkat mumms mer av den tycker jag. efter vi käkat begav vi oss ut då bappe,adam elliote och lilla nyfödda fabbian kommer och pimlpar med oss.
jag fick ingen fisk men pappa o stig lyckades bättre. efter uterligare några timmars pimplande stalde sej stig o adam och grillade korv múmma va gott de var. men dock inte lika gott som morfars soppa mm vill ha mer av den nu !!
När kvällen började dra sej mot sitt slut åkte vi till beppe o company o hämtade lite möbler. Då jag tog min chans att snuffsa med fabian. va myss de var jag vill med han en babis ja vill va stor ha jobb hus o bebis. men de kommer vell den dagen. när jag såg fabian isag då tänkte ha verkligen att shiet va söt aldrig att jag skulle göra abort tänk att inte låta en sådan liten krabat komma till världen. så i veckan ska anna skaffa p-piller troligtvis:)
nu ska ja kolla tv och vänta på timy pöss hej!!!

skin skin

lyssnar på din inspelning älsk saknar dej!!

Berit vad är det som händer?

Jobb jobb jobb. yess lilla anna har snart jobbar en vecka bra anna, mycket stolt över mej själv. Kan bero på att jag har det mycket trevligt på jobbet snällt folk att jobba med.
har sovit hos timy några nätter  gud va myss de är att få vara med dej tim. jag vet att du läser de här o jösses boy vad jag är galen i dej<3 min tim.
vart fel med lisa här om kvällen allt vara bara av godtanke av mej men vart fel. lisa ja vet med att du kommer se de här o du va inte sur för vi har ju de så bra när vi är vänner ju. o så mycket ja ställt upp för dej, förstår du inte att ja tycker om dej o vill aldrig sluta vara din vän. vore glad om du skicka en komenrar sms mail vad som hälst för ja blir ledsen när jag får dej att må dåligt. somsagt de va inget illa menat ja ville bara vara snäll..

Idag vart vi klara i lillån på jobbet wiiho o jag ahr målat om panelen o ch halen å va bra de vart massa beröm får vi av alla vävdamer mycket trevligt.  i morgon blir de marieberg o måla dörrar yess de är ja kung på :P
nu ska ja fixa o städa blä inte alls kul :/ 


tjaooooo

Dörrkarmar och brunatunger.

Idag har jag jobbat. Jag som varit fett ointreserad av jobb tyckte idag det var ass kul:)
Timmarna gick snabbt och per och josef var mycket trevligta och jobba med. Vi shelackerade ett helt rum som såg ut som en bastu med  flera miljoner kvistar kändes de som men de gick bra, sen fixa med dörrar o måla rum dagen vart helt enkelt trevlig och bra. och om jag ska jobba mer så tycker jag alla dagar ska vara så här. stor plus i kanten. När vi kom till lisa tänkte jag gå o muppa med henne men de lilla trollet hade rumt hemifrån så jag fick sätta mej i bilen och lyssna på den underbara ljudboken. gud va böcker är bra! känner mej små stressad med skolan o arbete men de blir till heligen då hade jag tänkt vara duktig o plugga. men själv klart myss med min timsevims på kvällen:)

kort om min lilla helig. Sov hos timy hela heligen mysste o fira allahjärtans dag. söndagen åkte vi till katrineholm o hämtade hannes. mycket bra helig. plus att ja o lisa var på lördagen en stund de va guld:)
nu ska ja glo på tv och koppla av lite puss hej lever pastej.


Dena kvinna gör mitt liv till bäst



älskar dej lisa

Bakom mina solgals ögon kan ja va mej själv, alltid blir så mycket bättre..............

Lalalalalalalalalalala ja nu är kl 13:22 och man sitter och har lektion i datasalen inte altl förroligt. Sandra och jag har faktist varit duktiga idag och gjort klart vårat lilla företag som vi har som uppgift bra gjort av oss stort beröm på oss efter allt slitande. Gud nu saknar jag väjern ass mycket blä för att vara här och inte där. Men men allt kan inte vara som man vill ha de! 
Gjorde nyss något test på datan om att jag kommer dö 2069 den 12 oktober jaha då vet man de dagt att ta tag i livet och göra lite roligare saker tror ja. Den som vill kolla sitt gå in på http://deathclock.com/  vem vet kanske stämmer. mohahaha.
Nu ska anna va duktig o sluta blogga och lära aftonbladet lite så man blir lite mer anmänbildad gud va bra ja är pusss puss på livet!!



100 % Onsdag!!

Glad idag känner jag mej väldigt glad över livet allt käns väldigt bra o lätt som om allt är på min sida men i morgon kommer allt att förstöras då jag måste gå upp kl halv 6 o sen ha prov i skolan o inte va hemma förens kl 5 suck orkar inte tänka på de nu!! För övrigt ser det ut att bli en fixar resa för mej o dra till väjen ( å underbara väjen som jag har saknat snart kommer jag o kan koppla av all stress !!!)  pusss på livet puss på mej puss på lisa som är bäst puss på alla som jag hatar o älskar. pusspusspusspuss


"Alla vill ha utväckling men, ingen vill ha förändring"

Onsdag:)
Idag är det onsdag det inne bär att jag får träffa timy, gud va trevligt!
Imorse hade jag inte allf för bra humör men kände ändå att dagen skulle bli bätte.
När jag kommer till skolan ringer min telefon o den var ett o känd nummer så ja tänkte först inte svara. pgr av att lilla jörgen ringde mej kl 1 i natt full o ville sova med mej så ja kände inte för att tala med numer ja inte visste. Men jag svarade i allafall i tele o de var vell tur de för i telefonen möts jag av lisas pappa som frågar mej glat om jag vil hobba hos han hela nästa vecka:)  KLART jag vill jobba svarade jag snabbt och vipps så vart min dag genast mycket bätre. Tack du snälla edlund :) förövrigt sitter jag nu o väntar på att min cp-lektion ska börja inte alls kul men måste vell göras sandra och jag har en del kvar att göra som vi måste se till att bli klara med.
Längtar till på lördag då ja får träffa min lisa<3

Nu ska ja va duktig o plugga hej hopp gummi snoppppppp


Wiktor.

  
                                                        

Idag fick jag träffa min wiktor. Han som jag längtat efter så länge kära broder gud bevare dej<3 Vi spelade tv-spel lr ok wiktor spelade o jag låg i sängen o talade ut om saker och massa skit. och han som vanligt är underbara o lyssnar. Efter spelandet vart de änumer snackis i sängen. Wi avslutade kvällen med att käka kladdkaka mumms tror man aldrig kan käka för mkt kladd kaka pusss på en kanon av slutning på kvällen .

Risberskaskolan.

Hej hopp gummi snopppppp!!!!
Blä blä på allt hela dagen allt folk ja verkligen blä på allt.
O de värsta är att jag är hungrig hela tiden jag käkar fan lika mycket som ett fottbolls lag!!
Imorse käka ja 2 mackor, sen i skolan 4 mackor till soppan då jag tig två tallrikar. sen 3 äpplen efter den en cheesburager o en paj. fan ja e fortfarande hungrig jag tror jag måste köpa något mer att käka för de här går inte..

Nu står man o väntar på sitt iv-val kul (NOT) jag ska ha keramik och visst de är vell roligt men är bara så förbanat lång lektion:/ + att man ska vänta i 50 min på att de ska börja för mina kära skola vill tydligen inte lägga schemanen som en normal jävlel. Nehe damp.
Idag ska jag iallafall vara med wiktor:) de har jag längtat efter som bara den. Blir att tvinga han o laga lite mat till hans annis. wiktor tack för att du bara är allmänt bäst tack att du är min tack kärabroder att du fint ja tack wiktor för allt.
Nu ska jag gå o leta rätt på min kära keramik klass o se om dom vill vara lite sociala med mej.

tack och hej lever pastej.

A <3 T

Ge mej nu!

Jag vill skapa jag vill göra konst.
Jag vill måla känna mina händer forna fran det jag känner.
Alla mina bilder i huvet låt mej få avbilda dom på en tavla.
Men jag har ingen tavla inget tomnt vitt papper, inget stafli inga färger o pänslar
för allt är slut bort undam plockat. Ge mej någg något jag vill skapa min konst nu!

Lördag & söndag!!!

Lördag. Vaknade och åkte till åsbro med lisa, där vi kollade på enduro tävling i skogen mkt myssigt. Lisa hade fixar mackor,kaka,banan och frukt och varm oboý till oss. Hon knallade runt o skogen med en västa och jag med en stor knövlig filt. Efter att vart i skogen ca 2 timmar hämtade lisas mammi oss. Då vi käkade "skruvade mackaroner! haha not ;P sen vart de hemfärd mot mej. Där ja o lisa mockade lr ok lisade mockade allt så duktig min lilla tjej. sen till fjugesta i bondkläder och handla blommor till tim för han e så go! Efter våran fjugesta tripp vart den bubbelbad och ansiktsmask och tjej snack tack tjejen. Kvällen spenderades med timy tack för dena dagen!!

Söndag. Vaknade med tim i morse:) Då tim får förser att vi ska skotta,jaha på med klädder och ut o skotta de va faktist roligt. lr de bästa var när han o ja snöpulade Robbin hihi. Nu sitter man hemma vid datan och tar de lungt är lite seg blir att kolla på en film sen o plugga om ja orkar. Annars blir de en skön promenad i skogen:) Jaha nu råka ja göra något med min blogg så allt vart bajs stort haha wtf:P ha de bäst.
  • p.s  jag saknar emmz o wiktor massa<3<3<3


  • ...

    .....


    Nu står jag här mott de stor blå.

    Klockan är snart 7 och jag ska åka till bussen. 
    Har ingen vidare lust att dra till skolan, dels för att det snöar och jag har det mycket
    myssigare här framför datan och lyssnar på uno sveningsson och kollar på sommar bilder. Ge mej lite sommar nu!
    Idag var jag faktist lite duktig jag åt maka o advokado till frulle bra anna !
    Synd bara att jag har ont i min jävla mage:/ inte alls roligt men men what a man gona do man får allt ta o palra sej till skolan endå. Tur att de blir bio med emmz i kväll :)
     ne nu sk aja borsta mina gaddar ha de bäst <3

    Mage till salu!

    Hej kära läsare.

    Dagen idag började kanon bra:) Vaknade av att älsk höll om mej. Finns inget bättre.
    Käkade toast till frukor deam va gott de kan vara med ihop smälta makor.
    Sen bar det av till skolan efter som jag började kl 1 vart de en ass bra sovmorgon!
    Sen när man kommer till skolan hinner man bara vara där i 2 h för min lärares unge vart sjuk så vi sluta kl 3.
    Kändes helt ovärt att åka in för 2 timmar men men .
    Annars har jag bara städat hemma idag och letat efter mitt bälta jag slarvat bort :(
    Och världen anropar lisa jag saknar dej tjejen sluta göm dej för på lördag äter jag o trollen upp dej i skogen och fotografering<3
    Nu ska ja mobba lilla wiktor ha de bra alla :)





    Guld låt:)

    http://www.youtube.com/watch?v=WviZJhqXoOc&feature=related

    08:09

    Blä för att vara i skolan nu !!!

    Gårdagen var helt ok ganska seg. vi var på NA hela klassen och det var vell inte den roligaste tidsfördriften jag gjort.
    Efter NA vart de mc ( mumms ) dagen var seg den avslutades med att ha keramik i 3 timmar.

    Idag ´har vi bara skola till kl 11 ;) sen blir de att åka hem o gosa med älskapälsk:)

    piccadilly circus ligger inte i kumla.

                                               Close your eyes baby and lend me your finger
                                                 Together we walk out as one
                                                     No lonely nights, broken promises or fights will
                                                        return anymore


    Min heige bestod att vara med tim och bara sega gött som fan de va verkligen vad jag behövde:)
    Dena vecka ser ut att bli en hel del plugg för mej. dock inte lika kul. De blir att skrva mitt projektarbete, sen när de är klart ska ja plugga måleri om hur man målar fönster. Blir att små läsa lite i svenskan i en bok jag har i uppgift att läsa o skriva om. I morgon ska våran klass till NA på studie besök spänande. På onsdag är de tim o anna dag så då blr de myss:)
    O fredag med emmz och lisa om hon vill:) nu ska ja hämta syrran sen städa lite.

    pössss

    Varige dag räknas!

    Ta dagen som den kommer, sätt upp rimliga mål och framför allt nerdvärdera dej inte!

    RSS 2.0