Ta ett steg i taget andas in, andas ut.

Tre steg fram 8 stegbakåt igen :(


En trevlans bra helig!

Fredag! i fredags tog jag det jätte lungt på dagen umgicks lite med henke:)kvällen vart allt annat en lungt. Drog in till stan vid kl 9 och förfestade lite med gustav, kf och emma. mkt trevligt. Sedan bar det av till frimis för att träffa massa härligt folk:) Träffade erik som jag inte sett på år och dagar der känndes jätte roligt att få återse den förlorade soldaten hhaha. Efter en galet rolig kväll på krogenbar det av till kumla för att sova:)

Lördag! Dagen började fint jag var förvånads värt pigg för att ha somnat kl 3 -4 för att sedan vakna kl 9 på morgonen dock va inte grabben igraven brevis lika pigg :P På dagen drog jag och henke till nora för att ämna tyson :/ mycket sorligt men tror att han får det massa bra där. Men att hitta till nora va inte det lättaste vi åkte till linde och vände sen trode vi att vi kört för långt och senda vände vi tbx igen tills vi slutligen kom fram till nora och sedan ut i skogen halvvägs till karlskoga. Efter ett förväl med tyson åkte vi mot nora marken. Där jag infrskaffade min lite marknads nougat mumms O köppe blommor till graven . Efter våra tripp till nora vart det ytterligare en sväng mot linde för att plantera lite blommor på mormors grav. Men att hitta en grav sen på en kyrkogård som man aldrig vart på märkte vi snart att det var ganska svårt . Jag tror att vi nästan traska runt på kyrkogården i 1 timme tills vi slutligen kunde hitta graven vi sökte. Som vi tydligen gått förbi 3 gånger :P Blommorna vart jätte finna kändes bra att få vart där och fixat till lite:) sendan bar det av hemmåt för att göra sig i ordning. kvällen tillbringades i kilsmo. Det var höjdans trevligt:)
    Tack sandra och markus för en trevlig kväll :)
   p.s ja o henke van :P


Söndagen! idag har jag bara tagit det lungt och tänker inte göra något annat heller blir vell att gå en liten promenad mot kvällen och mummsa lite snask :D

Puss och hej på en trevlig helig!

Ögon orgasm !

Idag vaknade ja underbart utvilad.
vart vidare till lisa sen och hämpa upp den lilla pulllan. sedan raka spåret till mig och käka pannkakor mumms.
Efter lite pannkaks myss drog vi ut till askresund och fiskade och bada hela dagen super trevligt.
Svinhungriga som vi vart bestämde vi oss för att dra till fjugesta och käka lite pizza,För att sedan åka till lisa och gå en trevlig kvälls promenad ,då vi får för oss att springa istället,hells plötsligt när vi dundrar fram igenom skogen kommer världens hulk fram och vi blir mållösssa och slutar springa. väll hemma hos lisa mår vi bra av våran lilla spring runda och avslutar dagen med äppelpaj:D

GE MIG EN MAN HUR SVÅRT KAN DET VARA?!!!


Saknar Mormor idag så jag blir tokig! <3<3

...

Redbullvodka och svettiga kroppar.

Gårdag ( lördagen) spenderade jag men trevliga jobbar kompisa. Vi satt och förfestade hos Gustav det var mycket trevligt, det var jag sofia,viktoria,gustav,jocke daniel och 2 till av gustans polare :)
Det vart mycket dricka för vissa men det ordnade ju upp sig på kvällen. senare bar det av till pitchers men där han man bara vara i knappt 10 min för viktor kom inte in så jag o jocke gick ut till han o gustav. Då bar det av till frimis! Oj oj oj va kul det var haha. Träffade massa trevligt folk:D Vid  2 tiden kom henke och hämtade mig (tack!) då bar det av mot kumla där tillbringade jag min natt. 
 
Puss på lördagar med fylla och trevligt folk:)


Suriga kunder och dekortlappppppppppar!

Shiet det var verkligen 10000 år sedan  jag bloggade. så läge att jag nästan glömt hur man skriver på ett tagentbord.
Livet är som en enda stor bergodalbana för mej just nu. Tur att min misss lisa edlund finns! synd bara att hennes smink är spärlöst försvunet i mitt hus. Ska nog efterlysa det på efterlyst. Heligen blir att vara med lisa, känns kanon bra:)
I veckan har jag jobbat segt men när det inte växer pengar på träden får man ta tummen ut röven och åka till jobbet och vipps har man håvat in en finnnn liten summa :D

Nu ska jag lyssna på volbeat och dampa men hunden pusss!!!


RSS 2.0