Fredag

Hallsberg, fika med familjen i Fjugesta , middag med svärfar, kvälls bad med älskling , nu sängen <3


Foglossning

Känner av foglossningen mer och mer för var dag som går. Igår när jag och Pär skulle gå till Ica och handla gjorde min kropp sig väll påmind om att jag har foglossning och att jag inte alls ska röra mig så mycket. För er som inte vet hur långt vi har till Ica kan ja berätta att det är ca 700-800 meter och tar vanligt viss ca 5-7 min att gå. Ditt resan igår tog ca 15 minuter efter ,lite klagande på att ryggen värkte. Efter en Inhandling av kvälls mat var det bara att pack våra påsar och gå hem. Men jag kom inte längre en 200 meter från Ica sen låste sig höfterna och Pär fick gå hem efter bilen och hämta upp mig. Jag Känner mig för tillfället otroligt gammal och sliten i kroppen. Önskar att tiden kunde gå lite fortare så att den lilla fick komma ut. Att sitta hemma och inte göra nånting är verkligen frustrerande. Man har så mycket energi i kroppen men känner att man inte kan göra utlopp för den... Har även fått hem ett stöd bälte som skall vara bra om man har foglossning och ont i ryggen.Jag har ännu inte kommit överens med bältet, då jag tycker det sitter åt så hårt. Jag antar att jag skall ge det några chanser till att vissa vad det går för. Har bestämt mig att när jag ändå känner mig så gamla i kroppen kan jag lika väll börja att bete mig som en pensionär. Skall kolla runt lite på internet om det fick något roligt korsstygn att beställa hem och bedriva min tid med. Nu lite frukost på det här så ska vi se att min dag sakta men säkert rullar igång. <3

Ny bloggare..

Tänkte på alla er som tycker om att läsa bloggar kan jag varmt rekommendera Pär´s blogg då han är otroligt duktig att skiva. Jag tror garanterat att ni kommer gilla den :) http://parsonligt.blogg.se/

Mat mat mat mat mat....

Vad jag är trött på att man dagligen ska fundera på vad man ska äta. Jag har aldrig några bra mat ideér. Känns bara som att det är på helgerna man har lust att laga mat. Det här vardags maten är helt klart det tråkigaste jag vet. Plus att man ska äta mer och bättre sista tiden av graviditeten.Jag önskar att jag hade mer insperation till att laga mat.

Blogg via iphone app.

Tror att ja äntligen lyckats med att fixa så att jag kan blogga via telen. Det åter står att se när ja ska försöka att ladda upp det.

Idag har vi vart hos barnmorskan och mätt magen för andra gången ;) allt såg bra ut. Känns så betryggande att mammas älskling har det bra där inne. Sparkarna blir bara starkare för var dag som går.
Efter besöket tog vart det en lång fika på Java med Elin. Efter nästan 2 timmars skratt och snack vart det att shoppa på stan med Sandra.
Dagens inhandling blev två tröjor till Amie. En till mig och ett bälte. Dagen avslutades med en lunch på bara vara . En bakpotatis med tonfisk röra till, mummmmmsss vad gott :)
Nu blir det Grey's anatomy tills älskling anländer hem ;)


Mobil blogga?!

Försöker förstår mig på konsten att mobil blogga.
Då ja kan dela med mig mer bilder . Men det tycks inte fungera ;(

Så hur gör man ?????

Dugava

"kära vänner i ljus och i mörker"
i växlande väster och öst.

Kära Lars du gör min kväll, med din röst från högtalarna och ljusen tända myser ja runt och njuter.
Efter att ha tagit ett rykande het bad och ångat ansiktet med kamomilte känner jag hur kroppen återhämtar sig efter dagen som passerat.
Nu fattas bara ett par raggsockor och att krypa ner under en filt och ta kväll.

Nu har vi fått de höst fint på vår trappa.
Ljungen lysser upp med sina härlig varma färger och lyktorna står där vackra på sin platts.
En kranas på dörren hade suttit bra, får inhandla mig en sån iveckan.

Nu ska jag tassa ner mot tvn och ta kväll.
I morgon åker sommarens sista skörd blommor,dom har gjort sitt precis som sommaren .
Tack kära sommar för detta år, vi hälsar dig varmt välkommer tillbaka nästa år.

<3



Vart tog september vägen ?

Swichh där försvan hela september.
Vad har jag gjort dena månad känns det som. Hösten kom som en stormvind.


Idag går jag in i vecka 28 helt galet va fort tiden går. Bebis är vildare en vildast där inne. Tänkt att de bara är ca 13 veckor kvar å ja längtar.
Och för er andra kan ni ju börja tänka att om 13 veckor är det jul :)
Jul jul strålande jul.

Nu blir det raskt att fixa sig och åka ut till bror och se på enduro med han idag :)

Mandarin Kärlek.

Igår gjorde jag den underbara upptäckten att dom har börjat med mandariner på ica.
Mandaringer är ljuvligt gott att äta.  För mig påminner det mig om min barndom, när man var liten och skulle ha med frukt till skolan till fruktstunden. Mamma packade ofta med mandariner. Jag tyckte alltid att frukstunden var en helig slund i skolan .Då alla lixon vart enade och det enda alla brydde sig om var att äta sin frut dom fått med sig .
Mandarinen singnalerar också att nu är hösten hör. Den kommer med sin underbara gula färg och färgsätter hella vårt hem:)

Igår ängnade vi hela dagen med att höst fixa huset.
Vi åkte till åbytorps handelsträdgård och inhandlade ljung och massa vårlökar. Jag planterade om i krukorna och vissade Pär fint vart jag ville ha dom plasterade och min trogan dräng fixade det åt mig . Efter att vi sedan tryckt med ca 100 lökar i gräsmattan gick vi in och myste med te och svamp rensning. Det vart även lite inne pyssel med. Den tråkiga tvättstugan i källaren förvandlades till en mycket trevligt badrum där man kan ligga och bara i lung och ro. Tänk vad lite färg och växter gör mycket för att allt ska bli så mycket med hemtrevligt.
Till kvällen kom Edit och avnjöt en mysig söndags middag med oss :)

Nu ligger svampen på tork och mandarinenra och rönnbären färgsätter hela vårt hus.

17+

Underbara höst jag hälsar dig hjärligt välkommern enu engång!
Hur du magiskt färgar om de svenska landskapen med varma härliga färger.
Hur du med frisk luft kommer och fyller upp våra lungor.
Hur du sveper över våra hus med din mörka mantel och vi enu engång får ta fram tändstickor och ljus.
Tack hösten tack !


16 September.
Härlig dag , mamma fyller träffa familj och släkt och bara mysa.
Ja önskar att ja kände någon som fyllde år varige dag. Jag är helt förtjust i den lilla "sermonin" man har för den som fyllar. Alla bli på glat humör, hur man sitter mer och fikar på 7 sorterskakor. Mmm härligt.


Bebis lilla va vi saknar dig mamma och pappa älskar dig redan mäst av allt i hela världen !

Miljökasse!

Idag när jag var på ica för att handla frukost, gjorde jag den underbara upptäkten miljökassen.
Den kostar 1 krona extra men är av återvunet material. Efter som att ja är dålig på att återvinna så känns det extra bra att köpa , miljövänliga saker.
Ett plus är att jag har börjat att spara alla pant i ställe för att kasta det i soperna.


Magmätning.

Igår var det dags att träffa barnmorskan igen, efter att haft uppehåll hela sommaren.
Blodprvo togs och mätning av magen samt att lyssna på hjärtat.
Allt blir verkligen mer och mer på riktigt känns de som.varige gång man får höra eller se den bebis. Jag känner ju hur han sparkar dagligen men känslan att se eller höra är speciel helt klart obeskrivligt underbar. Allt såg bra ut och han låg bra på kurvan. Känns betryggande att höra att mammas älsking har det bra där inne.

Jag är så stolt att Pär ska bli far till mitt barn. Han är så underbar,stötar mig dagligen genom graviditeten . När jag ligger där på britsen hos barnmorskan och tittat mot min älskade Pär så kan jag inge annat än att bli varm och lite tårögd. Tack gud att ja träffat dena fina mäniska, tack gud att han ska bli far till mitt barn ,tack!

<3

Du därinne<3

Lilla Du därinne
Jag undrar så vem Du är
Att jag vet så lite om Dig
fast Du redan är här
Är det Dina tår jag känner
Är det Ditt hjärta jag hör slå
Är det sant att Du har ögon och naglar
och en mage att pussa på?
Jag vet så lite om Dig
fast Du redan är här
men jag älskar Dig som tokig
vem Du än är!

v25 Spetember!

Jag älskar spember! Man får börja ta fram alla koftor som legat undan hela sommaren. Att rensa bort sommar kläderna och fylla upp garderoben med massa stickat i miljoner av färger.
Finns det något så härligt som att ta en promenad i natuern och se hur den sakta målas om med alla varma härliga färger. Rönbär är en av favoriterna så otroligt vackert med allt orange.
Väntar nu bara ivrigt på att temperaturen skall sjunka ett par grader, för  det bästa jag vet är att sitta mot en husvägg och värma sig i solen och kännahur den bittra kylan bitta tag om ens näsa.

Nu är barnvagnen beställd.
Då vi ville ha lite egna färger och kombinera på vagnen med så tar det ca 13 veckor att få hem en sådan. Och det är ju nu bara 15 veckor kvar tills bebisen är beräknad.
Vi skall även renovera sovrumet dena höst :)
In med nya tapperer,nya gardiner mattor sedan skalla ett skörtbort på plats och lillhjärtats säng ska in.
Så ut med det gamla och in med det nya.

Uppdatering kommer i veckan då ja är hemma och är sjukskiven ;/ så har jag mer tid att uppdatera här :)

RSS 2.0