Och så kom dammsugaren Walter in i vårat liv.

idag har jag haft en väldigt skön o lugn dag. börjarde med att kollade på film i skolan sen hade ja nationels prov i ca 3 minuter klarde det galant ;)
Kom hem o pluggade skrev klart hela mitt projektarbete det käns så himmla skönt.
hovslagaren kom senare så¨vart ett litet breake:)
Drog vidare till tim för att sedan dra till stan o lämna mitt pa-arbete. sen vart de bra obegangnat vi hittade inget men en gamal gubbe som var försäljare försökte få mej att köpa en grön liten symasin. både på vägen in o ut ur butiken haha efter att vart där drog vi vidare till net o net då tim införskafade sej en damsugare och en brödrost .
efter de vart de ikea då vi köpte finna tallrikar o glas o bestik mm vart ett bra köp.
nu sitter jag hemma hos tim o käkar popcorn ! imorgon ska jag jobba pengar pengar :)
nu ska jag gå ner till tim o retas lite.:)

puss hej slut på bladet.

p.s ja o tim köpte två finna engångskameror så vi kan få massa fina kort på oss :)<3<3

-Jaa, nu kommer sommargästerna. De är som Egyptens gräshoppor.

"Har ni sett vad folk?
-Jaa, nu kommer sommargästerna. De är som Egyptens gräshoppor.
-Jasså du Söderman. Du tycker inte om sommargäster du?
-Jo, nog tycker jag om dom. Men nästan hela rasket é ju Stockholmare
och resten.. É ju egentligen bara skräp de också..."


I heligen var jag ute med älsk ,mike dennis och emil som körde. Vi satt o drack lite innan hos mike sen vart de av mot stan tanken var att vi skulle ut o käka, men vart en krogen runda på klaras i stället. Kvällen var helt ok. dagen där på var det att bara ta de lung hos tim vi solade lite på deras studsmata, sedan drav jag i väg till marieberg o hämtade lisa. Vi chillade hemma hos mej någon timma sedan drog vi i väg hem till henne jag emma o lisa. För att sedan dra vidare mot östansjö. Var där en kväll vart en lugn kväll för mej efter som att jag körde.
Söndagen hjälpe jag o tim alex jimmy att flytta till askersund. Det vart med en lugn dag. Insåg då att ikeas maualer inte alls var så lätta tog oss en timma att sätta i hop 4 stolar o ett bort mkt dåligt av oss. Tim var den som fattade sej på det bäst. som avslutning bjöd jimmy oss på resturangen han jobbade på maten var mycket god. Kvällen avslutades med att jag o lisa plockade vitsippori skogen och hem o sova hos tim!
Var på bauhaus idag, o  weee ja ska jobba på valborg :/ blir att vara nykter för min del för jag ska jobba dagen där på.
Ska förövrigt säga upp mej på Vm-media idag :) Fick även reda på att vi inte ska till italien förmodligen, så jag tänker dra till väst kusten då o träffa josse:)
Nu ska ja jobba med skolarbete :/

puss hej slut på baladet.

p.s lisa börja blogga så ja har lite roligt att läsa :)

Rosa naglar och gråa skor.

Gårdagen:) I går var jag på bio med lisa o tim mycket bra film enligt mej, Helt klart se värd alla borde se den.
Lite läskig men sjukt bra.

Idag vaknade jag upp brevid tim.
HELT UNDERBART!! Ringde till Bauhaus förut o yeeea jag har fått jobba där :P
så himmla skönt äntligen nu känns de som att saknar o ting börjar rulla på.
Lägenheten den 1 juni jobba i sommar italien. Livet rullar och jag bara njuter av tillvaron.
På fredag får jag min första lön av Vm media yey ska bli väldigt skönt, blir att införskaffa mej en vårjacka på fredag.
För att sedan följa med Timy till kartineholm och hälsa på Denis. Annars i veckan ska jag plugga skriva klart mitt nationella tal ska ja göra i morgon morrr inte kul men måstes. Sedan jobba i veckan. Ne fy nu har jag suttit här i snart 1 timme o väntat på att klockan ska bli 4a så att man kan komma i väg till jobbet.

Puss hej slut på baldet.


...

Do you feel like a man
when you push her around?
Do you feel better now as she falls to the ground?
Well I'll tell you my friend, one day this world's going to end
as your lies crumble down, a new life she has found.

Snart är det studenten:)

Idag har vi världens segaset dag. Det suger pung.
Igår gick jag o älsk reda på att vi får lägenheter i kumla. Skönt att få flytta ditt.
Hoppas förövreigt att bauhaus kommer att ringa mej,vore så himla gött att jobba där, ska nog in o kolla mailen nu i fall dom har svarat:P tim o jag var på ikea här om dagen shet va mycket saker man vill ha om man vore lite rikare så skulle livet inte vara helt fel:) Kllade även i genom tims saker på vad vi ska ta med från han till lyan. Blir vell att åka till ullared i sommmar o införskaffa lite.
På tal om sommarer vecka 27 ska jag o min kära familj plus jenny dra till italien gud va trevligt.
känns som att jag kan behöva villa upp mej lite.
Nu ska ja fortsätta jobba med mitt skolarbete.

slut på bladet <3

Nu var påsken slut.

Dena påsk har varit helt ok.
Jag har vart med tim i norrköping hela heligen och tappetserat om fille och mias lägenhet.
Det är en 5 rummarer och jag måste sägar att jag vart nöjd tillslut. Var ett rum som kronglade. tror de mäst berode på att jag ,grott roffe och fille var trötta.
Jag har förövrigt tattuerat mej på påsklovet. Jag gjorde ett skrvistils G på min fott som ska vara ett mine av mormor;)
Btw så ringde dom från bauhaus idag dom ville att ja skulle fixa referenser, blir att ringa lisas pappa o kolla om´han kan fixa lite och så ska ja tala med chefet på vm. I veckan ska ja plugga har nationela proven på torstad och fredag, inte alls roligt. Men höjdpunkten på dena veckan blir att gå o kolla på wiktors spelning på fredag, o sedan på kalas på lördag :D

Nu ska jag åka och jobba :(
puss hej slut på bladet.

En dålig helig i april.

Fredagen  skulle jag tillbringat med wiktor,med det vart ändrade plander. Jag var svin trött på kvällen enfter som att jag jobbat hela dagen. Och sen tyckte jag att de inte var en större iden för att jag skulle bort på lördagen tidigt och tattuera mig. så meningen var att träffa han på lördagen. hela lördagen vill ja inte ens skriva om den ta helt jvla värdelös. tack lisa o emil som höll humöret uppe.söndagen kan ja bara beskriva som tårar svidande ryggar kärlek, vänner ,lisa mig o tim <3

Sålt sex på 5 timmar.

Idag har jag o min klass vart på scanspac hela dagen på studiebesök. Det var mycket bra o spännande jag lärde mej mycket nytt de tror ja alla gjorde för alla verkade glada . När ja är på scanspac smsar älsk mej att ja glömt mina skor hos han fan fan fan ja som måste jobba i dom. Då har ja bara en timme på mej att åka till brändåsen hämta skor tanka tillbaka till stan byta om till jobbet.springer in på brändåsen kollar efter tim ass stressad och upp täcker att han är bakom mej , hämtar skorna fortare en bums tankar sen 180 till stan. Byta om sedan jobba till kl 9 i kväll ;/
I morgon ska ja på jobb intrejuv på bauhaus:) mycket roligt hoppas att ja får jobbet:) ska kolla på lägenhet med baby på onsdag :) hoppas vi hittar en finn:)blir att kolla runt lite mer. Mamma och pappa ska även betala mina student kläder :) överlycklig jag blev.
Nu sitter jag o vänta på älsk o saknar lisa. puss hej

:)

hej hej kära läsare. va ett tag sen sisst. massa har hänt mm;(
men bra är att ha i tím är på jakt efter en lägenhet:)
Nu ska ja gå o pussa på tim:)


RSS 2.0