Höggravid.se

Idag har jag inte gjort mycket . Jag vakna, käka, betalade räkningar, somna i soffan , åkte och handla och sedan laga mat tills min älskling kom hem.
Själv klart avslutade jag dagen med ett varmt bad. Det har blivit en sak ja gör varg kväll. De är så skönt att få känna sig lätt o smidig i några få minuter ;)

<3


1 advent.

Äntligen är det 1advent så jag har längtat efter det. Nu är julen i rullning och nedräkning efter julafton och bebis står högst upp på listan;)
Snart får man börja äta från chokladkalendern! Man blir nog aldrig för gammal för att äga en chokladkalender;)

Idag har vi söndags snappat.
Vi tog en härlig lång sovmorgon. Sedan avnjöt vi en lång härlig advents frukost.
Sedan vidare till Marieberg där vi käka och älskling fick frisyren fixad .

Kvällen avslutades med att Elin, Edwin och Håkan kom över och käkade kvälls mat . Vi bjöd på tomtegröt och julskinka . Vilket uppskakades av alla;) Det vart mycket skratt och tiden rusade iväg.
Kunde inte valt ett bättre sätt att avsluta denna kväll på;)

Nu ska jag singla ner i soffan och pussa på min älskling;)
<3


Julbak.

Idag har vi bakat lussebullar hela dagen !! Dagen börja med att jag och Amie stor städa hela hennes rum. Vilket behövdes det såg ut som någon släppt en skopa med skräp på hennes golv .
Efter städning vart det bakning. Edit kom för bi och gjorde oss sällskap i bakandet. Vilket uppskattades av både mig och Amie;)
Efter ett trevligt besök av Edit kom syrran över.
Då slängde vi i hop en till deg satts.
Medans Emma och Amie bakade ut bullarna passade jag och Pär på att sätta upp jul gardinerna och allt advents ljus;)

Kvällen avslutades i soffan efter ett rykande varmt bad.;)

<3


Julskinka !!!

Idag har vi gjort årets första julskinka;)
Mums va gott det är.. Det är verkligen skamligt gott med en bit skinka och senap på makan.
Har en känsla av att det kommer att behövas göra en till innan julen är slut.

I morgon ska de bakas Lussebullar och hemmet skall jul pyntas;)
Insåg idag att jag glömt köpa jul set till våran säng;/ Det måste får bli nästa veckas projekt att inhandla det..

<3


En andra chans.

Idag har älskling vart ledig ;)
Dagen började med ett besök hos barnmorskan. Magen hade växt bra och han följer kurvan som han ska.. Fick även lyssna på hans hjärta.å så underbart det är att höra det lilla hjärtat slå.

Det vart en snabb tripp till rusta och invanda ett par gardinstänger så att vi kan få upp jul gardinerna i helgen;)

Vi bestämde oss för att de föräldragruppen en ny chans idag. Och idag var det riktigt trevligt. Eller ja så trevligt det kan blir mellan massa stela par;p
Nu längtar man mer en någonsin efter bebis!!!

Snart är du här !!;)


23 November 2011.

Ja så var det redan onsdag.
Och i morgon är min kära sambo ledig;) vilket innebär att jag har sällskap vid frukost och lunch! Det gillas verkligen. I morgon blir det att åka till barnmorskan och mäta magen.
Sedan på kvällen är det föräldragrupp vilken inte är hundra om ja vill gå på;/ kanske ska ge de en chans trots allt...

Idag avnjöt jag en god lunch med Sandra i stan ;) alltid lika underbart att träffa denna glada tjej. Jag är riktigt bortskämd med att ha bra vänner.

Nu är det kudden som gäller ;)


Tisdags fika.

Dagen spenderades som vanligt i Hallsberg hos Marika med kaffe och skratt. Idag bjöds det på ostkaka och te :) Ostkaka skulle jag kunna leva på mumma va gott.. Nu är jag i 9 månaden... Nu känns det verkligen som att nedräkningen är på riktigt:D Underbara unge nu får du ta och komma. Mamma och Pappa längtar så efter dig!!

Mamma grupp eller mamma mupp.

Jag tror inte att jag har berättat om vår föräldragrupp vi går i på torsdagar. Jag vet inte hur min barnmorska tänkte när hon parade i hop oss med dom andra paren. Då enligt henne hon har valt personer som hon tycker vi är lika och skulle passa bra i hop med..... Den ena killen i gruppen jämförde oss kvinnor med älgar. Älgar är bättre för dom lyfter bara på benet och släpper ut kalven medan vi kvinnor ligger på sjukhus och kämpar i timmar med bedövningar tills vi tryckt ut dom små liven. Sen hade vi den underbara tjejen i gruppen och tyckte hon var lite bättre en alla andra. Att hon var extra mogen en oss andra o skaffa barn.. En härlig combo av knäppgökar:) Men å andra sidan har vi torsdags nöjet fixat för oss. Nu blir det att rullar över till sängen och sova :) För i morgon är det tisdags kaffe hos Tohrén och Bergström.

36an

Jag som tycker att hela graviditeten gått med en raketfart inser nu att allt bränsle är helt slut. Det går sakta och man stakar sig sakta igenom dagarna. Allt är är nästan klart in för bebisens ankomst. Det som fattas är: Pär ska sätta upp skötbordet ,hämta ut barnvagnen, packa bb väskan. Sen kan han komma!! Vår lilla bebis;D Undrar så hur han kommer att se ut. Kommer han få sin pappas stora vackra ögon.?! Kommer han att få mammas långa ET fingrar? En sak är nästan säkert att han kommer få runda bulliga kunder får de har båda ja och pär när vi ler:) Nu är de dags att sova lite middag:)

Jul marknad!!

Äntligen är har alla jul marknader börjat att rulla i gång ..

Dagens schema såg ut som så : byta däck på bilen och traditionell julmarknad i Frövi.
Menas Pär och pappa bytta däck på bilarna tvättade jag min så att den såg ut som ny igen. Efter däck byte i Byrsta rullade vi vidare till Frövi.

Efter att ha strosat runt på bruket med mamma och Pär begav vi oss till morfar ;) där vart det fika och mag mätning. Mitt magmått 110 morfars 120 ;)

En bra dag som nu avslutat i soffan men älskling :)


Bilder...

Går dagens resultat ;)


vecka 35...

Bebis närmar sig med storm steg.. Om några veckor är det dags att fixa bb väskan så att den är klar och bara rycka med sen.:) Magen växer för var dag som går. Undra hur stor man kan bli`?? Igår var vi iväg och fotade oss .. Massa härliga magbilder och även fina familje bilder. En del vart riktigt bra:) ska bli kul att se när ed har redigerat dom .. Vill ge Elin en stor tummen upp för igår, hon kämpade bra med att försöka fixa ljuset och såg till att alla var glada med fika i magen. Skönt var med att ed sa till hur han tyckte ja skulle stå mm. För det är inte lätt när man inte ser sig själv :) Idag är det fars dag och vi ska ut till fjugesta och fira pappsen:) Härligt att komma ut på landet, vilken min kära pär nog behöver idag. Med tanke på gårdagens dryck intag :P <3

Svinto till hår?!

Igår tog jag mig mod att klippa av mig håret. Med tanke på att jag inte kunnat borsta det ordentligt på 2 månader och det bara var långt och hängde. Efter 2 timmar hos frisören gick jag ut som en ny tjej. Med ett hår som går att borsta.. Jag kunde för första gången på 4 månader känna min egen hårboten !!! De va lycka!! Nu är det kort men jag gillar det. Trodde inte att jag med mitt runda ansikte kunde passa i kort men ibland måste man testa för att få veta. Fick men mina jul textiler igår som jag beställt från jotex. Snart får jag sätta upp dom :) Bara tre veckor kvar till advent :D Då kommer det bara säga PANG Hemma hos Karlsson/Nolin. Då ska de jul bakas och jul pyntas.. Har fått lånat mammas cykel så ny kan ja cykla på dagarna. Underbart att kunna komma ut lättare. För att gå det funkar inte ;( men att cykla de gör jag bra .. <3

Sova ?!

Kan inte minas när jag sov en hel natt. Det är nog flera månader sen sist.

Det är ett evigt springandes på toa och sedan dra i sig massa vatten för att man är törstig. Vilket resulterar till att man måste gå på toa nån timme senare. (onda cirkeln) .....
Min rygg är att skämt, att sova är en utmaning varje natt . Och på dagarna är de för ljust att kunna somna om ;/ jag ska uppfinna en gravid madrass.

Tur att det inte är långt kvar nu :) nästa månad kommer bebis:) har drömt att han kommit förtidigt nu två nätter i rad så vi får väll se när han vill titta ut<3


Två par strumpor åt lille lille bror.

Idag var min älskling ledig från sitt jobb :D Underbart och få en heldag med han!! I morse trodde jag att han var sjuk, då han redan kl 8 och upp och startade en tvätt och frågade mig om jag ville ha frukost. Så upp i ottan och käka frukost och mysa. Efter en lång härlig frukost begav vi oss ut till m-berg. Vi tog en sväng in på babyproffsen och Pär betalade av sin del av barnvagn och bil stol. Så nu är det bara min del som ska pyntas av. När man ätit en sådan tidig fulle blir ju resultatet att man vill ha en tidig lunch. Så vi drog vidare till m-ber och käkade på Berlini mumma vilken god fisk ja käkade.. Kan vart rekommendera att äta där. Jag fyndade även en härlig pläd på Hemtex och ett underbart härlig mjuk kudde :) Nu börjar soffan att se mycket trevligare ut. Man vill bara burra ner sig i den . I eftermiddags kom Elin förbi, det var mycket uppskattat. Det blir alltid massa skratt när man umgås med denna härliga kvinna. Bebis fick ett par söta socker av Elin som kommer att klä han kanon i vinter :) Pär har donat i källaren hela eftermiddagen så nu är det ordning där nere. Eller ja så mycket ordning det går och få i en källare ;P Nu ska jag slänga i hop en svamp omelett och koka lite te :) H <3

Bebis nästa månad !!!!

Idag slog det mig verkligen vad tiden går fort. Nästa månad kommer våran efterlängtade bebis!!! Jag längtar så otidigt mycket ... Det känns som om det är så långt borta men endå så nära;). Hoppas nu att dagarna bara flyter i väg..tur att jag har Marika att fördriva tiden med , me massa jul fix;)

<3


RSS 2.0